Auto's wassen voor het goede doel!

Washin7 gaat wederom auto's wassen voor het goede doel!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse BOVAG Nationale Autowasdag. Op zaterdag 1 juli gaat Washin7 auto's wassen voor het goede doel: Stichting Ambulance Wens. Voor elke gewassen auto doneren wij €1,- aan dit goede doel.

Stichting Ambulance Wens

Nog één keer de klok thuis horen tikken, de zee zien, of een concert bijwonen. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier vervoerd kan worden. Een groep van maar liefst 270 medisch geschoolde vrijwilligers vervullen dagelijks kosteloos de laatste wensen.

Wil je meer te weten komen over de Stichting Ambulance Wens? Klik dan hier.

Hop in de auto

Kom dus ook op 1 juli je auto wassen bij Washin7. Het is duurzaam, veilig, gemakkelijk én snel! Met als resultaat een blinkend schone auto! Kom langs bij een van onze vestigingen, want hoe meer auto's we gaan wassen, hoe groter het te doneren bedrag. Samen maken we er een mooie donatie van.

Tot zaterdag 1 juli bij Washin7!

Team Washin7

Nieuws en Acties bij Washin7

item.title

Washin7 Venlo zoekt collega's!

lees meer >

item.title

Een cabrio wassen in de wasstraat. Kan dit?

lees meer >

item.title

Naar de barber bij Washin7 in Eindhoven? Dat kan op zaterdag 15 juli!

lees meer >

Bekijk onze verschillende
wasprogramma's