De ultieme carwash in Bergen op Zoom

Yes! Je hoeft niet verder te zoeken naar een goeie plek om je auto op-en-top schoon te krijgen. In onze wasstraat maken we je auto snel, veilig en perfect schoon. Binnen vijf minuten rijd je met een droge, blinkende bolide (en een big smile) ons terrein weer af. Waar je ons vindt? Aan de Rooseveltlaan 196 in Bergen op Zoom.

Care for your car

Geef je om je auto? Hoe klein, groot, nieuw of oud-ie ook is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gebruiken alléén maar spullen en technieken van topniveau. Onze wasprogramma’s zijn lakvriendelijk en duurzaam. We gebruiken het beste materiaal om je auto op-en-top te wassen.

Exclusief concept

We hebben een exclusief, uniek concept in handen. We maken in 7 stappen en in 4 minuten élke auto ultiem schoon. Vandaar de naam Washin7, inderdaad. Bekijk hier wat die 7 stappen precies zijn. Heb je zo’n mooi autootje met een soft top of linnen kap? Ook hiervoor hebben we bescherming in huis. Dus ook een cabriolet kun je met een gerust hart door onze wasstraat sturen.

Gratis stofzuigen & meer bij onze wasstraat in Bergen op Zoom

Na een bezoek aan onze autowasserette blinkt het blik als nooit tevoren. Maar een auto voelt pas écht schoon als-ie ook vanbinnen spic en span is. Snappen we. Daarom kun je bij onze carwash in Bergen op Zoom gratis gebruikmaken van onze superkrachtige stofzuigers. We hebben maar liefst 21 stofzuigerplaatsen, dus er is altijd wel plekje vrij. Ook gratis: banden oppompen (belangrijk!) en tegen een kleine vergoeding maak je gebruik van één van onze andere services als speciale doekjes voor ramen en dashboard, een speciale mattenklopper en mattenwasser- en geurautomaat.

Waspas: ideaal voor onze trouwe bezoeker

Ben je een vaste klant in onze carwash in Bergen op Zoom? Vergeet dan niet een Club Member Card aan te vragen. Dat is een waspas speciaal voor onze trouwe bezoeker waarmee je wast tegen een voordelig tarief. Meer weten? Check!

Beste Bergenaar, bespáár

Altijd een schone auto voor een vast bedrag per maand? Waarbij je minder per wasbeurt betaalt? Dat klinkt elke Bergenaar goed in de oren, toch? Bekijk dan ook zeker even onze abonnementen én alle voordelen. Dat doe je hier: klik!

Nieuws en Acties bij Washin7

item.title

Waspasactie

lees meer >

item.title

Open dag Washin7 Rosmalen

lees meer >

item.title

Duurzaam wassen bij Washin7: De kracht van zonne-energie

lees meer >

Bekijk onze verschillende
wasprogramma's