carwash eindhoven

Extra service voor autoliefhebbers

Het maakt niet uit of u kiest voor onze wasstraat of de wasboxen; stofzuigen is bij Washin7 altijd gratis. Door de sterke zuigkracht van onze stofzuigers krijgt u uw bekleding en matten in korte tijd schoon. Uw dashboard en ramen reinigt u grondig en makkelijk met onze cockpit- en glasreinigingsdoekjes. Tegen een kleine vergoeding koopt u die in onze automaten.

Onze bekende Washin7 doekjes worden heel veel gebruikt. Deze schaft u eenmalig aan voor € 3,- en levert deze na gebruik steeds weer in bij onze medewerkers. U ontvangt dan steeds weer een schone Washin7 doek. Heel handig voor het drogen van de deurstijlen en dorpels bijvoorbeeld.

Ook kunt u bij ons terecht voor ruitenwisservloeistof, cockpitspray, harsverwijderaar en geurboompjes. Speciaal voor de winter zijn er ook ijskrabbers te koop.

Mattenwasser

In zowel Eindhoven, Roosendaal als Bergen op Zoom hebben we een mattenwasser.  De mattenwasser zorgt ervoor dat uw automatten in 3,5 minuut gewassen en gedroogd worden. Alweer een mooie extra dienstverlening van Washin7! En dat voor maar € 2,00.

Geurautomaat

In onze vestigingen hebben we ook een geurautomaat. U kunt hier uw automatten insprayen met een frisse geur die in de auto blijft hangen. Wij raden u aan om de geurautomaat in combinatie met de mattenwasser te gebruiken.

Bandenspanning

Na het wassen heeft u bij ons de mogelijkheid om de spanning van uw banden te checken. Zo nodig kunt u deze direct bijvullen. De juiste spanning van de banden per model staat aangegeven op een poster.

Washin7 Droogdoek

Een Washin7 Droogdoek kunt u aanschaffen bij onze vestigingen. U betaald hier éénmalig € 3,- voor. Bij ieder bezoek kunt u de vieze doek omruilen voor een gewassen, schone doek. 

Acties bij Washin7

Voordelig tanken en wassen in Roosendaal30% korting op een wasbeurt

Bekijk de actievoorwaarden

Voordelig tanken en wassen in Eindhoven30% korting op een wasbeurt

Bekijk de actievoorwaarden

Bekijk onze verschillende wasprogramma's