De ultieme indoor carwash in Eindhoven

Rijd zó onze supermoderne wasstraat binnen aan de Kanaaldijk-Noord of de Meerenakkerweg in Eindhoven. Met twee vestigingen zijn we altijd dichtbij om je auto snel, veilig en goed schoon te maken. Binnen vijf minuten rijd je met een droge, blinkende bolide (en een big smile) ons terrein weer af.

De beste zorg voor je auto

Hoe groot, klein, oud of nieuw je auto ook is, je wil er goed voor zorgen. Care for your car. Dan ben je bij Washin7 aan ’t goeie adres. We werken alleen met apparatuur van topniveau, de beste shampoos en hoogwaardige programma’s. Duurzaam en lakvriendelijk. We gebruiken geen harde borstels, maar wel zachte, textiele doeken om je auto perfect te wassen. Klaar om te shinen in onze lichtstad Eindhoven?

In 7 stappen ultiem schoon

Inderdaad, dáárom de naam Washin7. We hebben een uniek concept waarin we in 7 stappen en in 4 minuten élke auto ultiem schoon weten te krijgen. Check hier wat die 7 stappen precies zijn. Heb je zo’n beauty van een cabrio met een soft top of linnen kap? Geen zorgen, we hebben hiervoor bescherming in huis. Dus ook een cabriolet kun je met een gerust hart door onze wasstraat sturen.

Supercomfortabele overdekte carwash in Eindhoven

In Eindhoven doen we het liefst gewóón, maar wel een beetje comfortabel als ’t even kan. En dát kan bij Washin7. Onze autowasserette in Eindhoven is volledig overdekt. Ook fijn: met een capaciteit van 120 auto’s per uur op de Kanaaldijk en 240 auto’s per uur op de Meerenakkerweg ben je altijd meteen aan de beurt. Elke auto en bestelbus van maximaal 2,05 meter hoog tot 2,10 meter breed, schuift moeiteloos door onze fullservice autowasstraat.

Zelf soppen in onze (overdekte) wasbox

Liever zelf met een spons en een spuit in de weer? Was naar hartenlust je auto, bestelbus (tot 3 meter hoog en 5 meter lang), motor of mountainbike precies zoals je zelf wil in één van onze wasboxen. Bij onze vestigingen in Eindhoven hebben we zelfs overdekte wasboxen, dan sta je dus altijd lekker droog en uit de wind. Check hier hoe je het beste zelf kunt wassen en wat ’t kost.

Bespaar met een abonnement

Betaal minder en krijg méér. Dat klinkt elke Eindhovenaar goed in de oren, toch? Met een abonnement heb je altijd een schone auto voor een vast bedrag per maand. En vrijheid, blijheid, je kunt het abonnement gewoon elke maand opzeggen. Bekijk hier onze abonnementen en álle voordelen.

Waspas: voordeel voor vaste klanten

Liever geen abonnement, maar wel vaste klant in onze carwash in Eindhoven? Vraag dan een Club Member Card aan. Een waspas speciaal voor onze trouwe bezoeker waarmee je wast tegen een voordelig tarief. Meer weten? Klik!

Nieuws en Acties bij Washin7

item.title

Waspasactie

lees meer >

item.title

Open dag Washin7 Rosmalen

lees meer >

item.title

Duurzaam wassen bij Washin7: De kracht van zonne-energie

lees meer >

Bekijk onze verschillende
wasprogramma's