De ultieme indoor carwash in Roosendaal

Halló autoliefhebbers in Roosendaal! Neem voordat je naar huis gaat de afslag vanaf de A17 en rijd zo onze supermoderne wasstraat aan de Blauwhekken binnen. Het is dé plek om je auto snel, veilig en goed schoon te maken. Binnen vijf minuten rijd je met een droge, blinkende bolide (en een big smile) ons terrein weer af.

Alleen maar het beste voor je auto

We gaan voor honderd procent kwaliteit: technieken, shampoos en programma’s van topniveau. Geen harde borstels, maar wel zachte, textiele doeken om je auto perfect te wassen. Duurzaam en lakvriendelijk. We gebruiken, kortom, alléén het allerbeste materiaal voor je auto. Care for your car.

Ultiem schoon in 7 stappen

Dát is onze filosofie. Washin7: we maken in 7 stappen en in 4 minuten élke auto ultiem schoon. Check hier wat die 7 stappen precies zijn. En dat geldt ook voor een cabrio met een soft top of linnen kap, want we hebben hier alle nodige bescherming voor in huis om ‘m veilig door de wasstraat te sturen.

Zelf soppen in onze overdekte wasbox

Liever zelf met een spons en een spuit in de weer? In onze indoor wasboxen in Roosendaal sta je dus altijd lekker droog en uit de wind. Dat maakt het wassen van je auto, bestelbus (tot 3 meter hoog en 5 meter lang), motor of mountainbike wel zo fijn. Check hier hoe je het beste zelf kunt wassen en wat ’t kost.

Supercomfortabele overdekte carwash in Roosendaal

Natuurlijk, in Roosendaal houden we wel van een beetje comfort. En dát vind je bij Washin7. Onze autowasserette in Roosendaal is volledig overdekt. Ook fijn: met een capaciteit van 120 auto’s per uur ben je vrijwel meteen aan de beurt. Elke auto en bestelbus van maximaal 2,05 meter hoog tot 2,10 meter breed, schuift moeiteloos door onze fullservice autowasstraat.

Een vrijheid-blijheid-abonnement

Kijk eens, hier vind je al onze abonnementen. Betaal minder en krijg méér. Dat klinkt elke Roosendaler goed in de oren, toch? Met een abonnement heb je altijd een schone auto voor een vast bedrag per maand. En vrijheid, blijheid, je kunt het abonnement gewoon elke maand opzeggen.

Tip! Onze Club Member Card

Ben je wél een trouwe klant, maar is elke maand naar de onze carwash in Roosendaal nét iets te veel van het goeie? Vraag dan een Club Member Card aan. Een waspas speciaal voor onze trouwe bezoeker waarmee je wast tegen een voordelig tarief. Meer weten? Klik!

Nieuws en Acties bij Washin7

item.title

Duurzaam wassen bij Washin7: De kracht van zonne-energie

lees meer >

item.title

Geopend op Koningsdag!

lees meer >

item.title

Bodemreiniging van je auto, doe het tijdens én na de winter

lees meer >

Bekijk onze verschillende
wasprogramma's