Interieurreiniging Venlo: jouw auto weer blinkend vanbinnen en vanbuiten

Jouw bolide óók van binnen schoon? Kom naar de interieurreiniging in Venlo. Parkeer je wagen en geniet van onze verse (en gratis) koffie. Terwijl in 12 minuten jouw auto door twee man grondig wordt aangepakt. Kom wanneer je wilt, want een afspraak maken is niet nodig!

Voordeel voor jou als Venlonaar

Rijd je niet maandelijks, maar rijd je wel regelmatig onze wasstraat in Venlo binnen? Vraag dan een abonnement aan. Een Premium of Unlimited abonnement speciaal voor onze trouwe bezoeker waarmee je wast tegen een voordelig tarief. Sluit bij Washin7 makkelijk en snel een abonnement af dat bij jou past. Ons meest uitgebreide programma: WashinPantser. Ook handig: het abonnement is maandelijks opzegbaar. Zo zit je nergens aan vast. Meer weten? Bekijk onze abonnementen én voordelen.

Let op: alleen de volgende vestigingen van Washin7 beschikken over interieurreiniging:


Dit doen we:

Mattenreiniging

Jouw (rubberen) automatten krijgen een uitgebreide behandeling: een complete reiniging in onze mattenwassers. Al het vuil zoals stof, zand en andere vervuiling wordt verwijderd.

Ramen reiniging

Jouw auto mét blinkend schone ramen. Na het reinigen van je ramen glanzen je deze als nooit tevoren. Wel zo veilig voor het zicht op de weg.

Dashboardreiniging

Met ons krachtige schoonmaakgereedschap maken we het dashboard schoon. Onze cleaning gun verwijdert – zonder krassen – al het stof en vuil. En met zuiver osmose water is jouw dashboard weer als nieuw. Uiteraard nemen we de voorruit ook nog even mee.

Stofzuigen

Met onze professionele stofzuigers pakken we ieder hoekje van je wagen mee. Denk aan alle stoelen, vloerbekleding en – niet te vergeten – de kofferbak.

Dorpel reiniging

Instappen zonder dat je broekspijpen vies worden? Vakkundig maken we jouw dorpels schoon. Met een speciale doek maken ook de laatste resten geen schijn van kans.

Veelgestelde vragen

Staat jou vraag er niet tussen, neem contact met ons op.

Bij welke vestigingen van Washin7 is de interieurbaan beschikbaar?

Op dit moment beschikken de vestigingen Washin7 Eindhoven Meerenakkerweg en Washin7 Venlo over een interieurbaan.

Hoe lang staat mijn auto op de interieurbaan?

Het schoonmaken van de binnenkant van de auto duurt zo'n 12 minuten. Terwijl ons personeel je auto onder handen neemt, geniet jij van een gratis kop koffie.

Wat kost de interieurbaan?

Als losse toevoeging op je wasprogramma kost het € 20,-. Daarnaast hebben we een combideal. Het WashinPantser + de interieurstraat voor € 32,- (clubmembers betalen €28,-).

Óók is er een abonnement beschikbaar waarmee je onbeperkt je auto kunt wassen met het WashinPantser wasprogramma, en onbeperkt gebruik kunt maken van de interieurstraat. Tot een maximum van 1x per dag. Deze abonnementsvorm kost €52,00 per maand, en is maandelijks opzegbaar.

Ik heb een abonnement. Kan ik de interieurbaan toevoegen aan mijn wasbeurt?

Jazeker! Bij elk bezoek is het mogelijk om de interieurbaan toe te voegen aan de wasbeurt. Hiervoor geldt een meerprijs van € 12,-.

Nieuws en Acties bij Washin7

item.title

Waspasactie

lees meer >

item.title

Open dag Washin7 Rosmalen

lees meer >

item.title

Duurzaam wassen bij Washin7: De kracht van zonne-energie

lees meer >

Bekijk onze verschillende
wasprogramma's