Duurzaam wassen bij Washin7: De kracht van zonne-energie

Bij Washin7 staan we niet alleen bekend om onze grondige reiniging van voertuigen, maar ook om onze aandacht aan het milieu en duurzaamheid. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze inzet voor duurzaamheid naar een hoger niveau tillen met de installatie van zonnepanelen op meerdere vestigingen.

Duurzaamheid zit in ons DNA. Als Erkend Duurzaam gecertificeerde onderneming streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren terwijl we topkwaliteit leveren. Een van de manieren waarop we dit realiseren, is door ons was systeem te optimaliseren en gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie.

Zonnepanelen: De toekomst van duurzaam autowassen

De voordelen van zonne-energie zijn talrijk. Niet alleen vermindert het onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar het stelt ons ook in staat om op een energie neutrale manier te wassen. Bij Washin7 hebben we dit principe omarmd door zonnepanelen te installeren op verschillende locaties.

Bij de vestigingen in Eindhoven Meerenakkerweg, Venlo en Bergen op Zoom schitteren nu zonnepanelen op het dak. Deze panelen vangen de kracht van de zon op en zetten deze om in elektriciteit, waardoor we onze energiebehoefte grotendeels kunnen dekken met schone, hernieuwbare energie. Dit betekent dat elke wasbeurt bij deze vestigingen niet alleen zorgt voor een stralend schone auto, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Uitbreiding van duurzame initiatieven

Met de recente installatie van zonnepanelen op deze locaties, brengen we het totale aantal vestigingen met zonne-energie op vijf van de zeven. Rosmalen en Eindhoven Kanaaldijk waren al eerder voorzien van zonnepanelen, wat betekent dat we regelmatig onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid uitbreiden.

Samen op weg naar een duurzame toekomst

We nodigen onze klanten uit om deel uit te maken van onze reis naar duurzaamheid. Door te kiezen voor een wasbeurt bij Washin7, draag je bij aan een milieuvriendelijke benadering van autowassen. Samen kunnen we een verschil maken en streven naar een schonere en duurzamere toekomst voor iedereen.

Bij Washin7 blijven we innoveren en investeren in duurzame oplossingen. Met de kracht van zonne-energie op onze zijde, kijken we vol vertrouwen uit naar wat de toekomst zal brengen. We danken onze klanten voor hun steun en moedigen iedereen aan om samen met ons te blijven streven naar een groenere wereld.

Nieuws en Acties bij Washin7

item.title

Wij gaan auto's wassen voor Stichting ALS Nederland!

lees meer >

item.title

EK-Scorespel

lees meer >

item.title

Duurzaam wassen bij Washin7: De kracht van zonne-energie

lees meer >

Bekijk onze verschillende
wasprogramma's