Wasstraat in Bergen op Zoom

Op zoek naar een autowasstraat die je auto echt grondig poetst? Breng een bezoekje aan onze wasstraat in Bergen op Zoom! Neem afslag 29 richting Bergen op Zoom-Zuid vanaf de A4/A58. Je vindt ons daarna op Rooseveltlaan 196.

Wasprogramma's

Bergen op Zoom

Altijd korting als Club, Premium of Unlimited Member!

Kom bij de Washin7 Club! Vraag hier een gratis Club Member Card aan, en was na opwaardering tegen gereduceerde tarieven. Nóg meer voordeel? Kies dan voor een abonnement. Maandelijks opzegbaar, dus geen zorgen!


Contact


Washin7 Bergen op Zoom

Rooseveltlaan 196

4624 DG Bergen op Zoom
(0164) 768001
bergenopzoom@washin7.nl >>

Info Bergen op Zoom >>

Openingstijden


ma - za 08:00-20:00*
zo 10:00-18:00*
(* geen wasboxen)

Betaalmogelijkheden


Bergen op Zoom

Extra diensten

Gratis stofzuigerplaatsen

Snel een schone auto? Met 21 gratis overdekte stofzuigerplaatsen is er altijd wel een plekje vrij. Combineer het met een ritje door de wasstraat in Bergen op Zoom en je kunt zo weer de weg op.

Lees meer      

Doekjes voor ramen en dashboard

Op autoramen komt al snel veel stof en vuil terecht. Dat geldt ook voor het dashboard. Hiervoor hebben wij speciale reinigingsdoekjes. Je koopt ze in de automaten op het interieurplein.

Lees meer     

Automatten uitkloppen

Met onze mattenklopper verdwijnt het meeste stof en vuil als sneeuw voor de zon. Doe dit samen met een gratis stofzuigbeurt voor het beste effect. De mattenklopper is slechts € 1 na het gebruik van onze wasstraat in Bergen op Zoom.

Gratis banden oppompen

De juiste bandenspanning is belangrijk om veilig te rijden. Bij ons check je de bandenspanning en pomp je meteen de autobanden op. Met onze gratis bandenpomp is dat een fluitje van een cent! Op een poster zie je direct wat de beste bandenspanning is voor jouw auto.

Mattenwasser- en geurautomaat

Een heerlijk geurende automat, wie wil dat niet? Met onze mattenwasser en geurautomaat is dat zo gebeurd. Voor € 2 worden je automatten gewassen en gedroogd. En voor € 0,50 spray je ze in met een geur naar keuze.

Lees meer