Wasstraat in Eindhoven

Op zoek naar een betrouwbare en snelle wasstraat in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Binnen vijf minuten is je auto weer helemaal schoon en droog. Momenteel zijn we bezig om onze locatie in Eindhoven uit te breiden met nog meer mogelijkheden voor jouw auto.

Wasprogramma's

Eindhoven (Meerenakkerweg)

Altijd korting als Club, Premium of Unlimited Member!

Kom bij de Washin7 Club! Vraag hier een gratis Club Member Card aan, en was na opwaardering tegen gereduceerde tarieven. Nóg meer voordeel? Kies dan voor een abonnement. Maandelijks opzegbaar, dus geen zorgen!


Contact


Washin7 Eindhoven (Meerenakkerweg)

Meerenakkerweg 5
(Industrieterein de Hurk)
5652 AR Eindhoven
(040) 256 96 26
eindhoven@washin7.nl >>

Info Eindhoven (Meerenakkerweg) >>

Openingstijden


ma - za 08:00-20:00*
zo 10:00-18:00*
(*wasboxen sluiten een half uur eerder)

Gratis stofzuigen

In alle Washin7 vestigingen is het stofzuigen van de auto gratis. We hebben maar liefst 28 stofzuigerplaatsen beschikbaar. Combineer dit met een ritje door de wasstraat Eindhoven, zodat je auto weer helemaal blinkt.

Lees meer      

Doekjesautomaat

Onze doekjes zijn speciaal geschikt voor het reinigen van de autoramen en het dashboard. Deze verkopen we in onze automaten op het interieurplein.

Lees meer     

Mattenwasser- en geurautomaat

Voor € 2 zijn je automatten in 3,5 minuut weer schoon en droog! In combinatie met de geurautomaat zorgt dit voor een frisse geur in je auto. Deze extra dienstverlening is slechts € 0,50.

Lees meer      

Gratis bandenpomp

Het oppompen van autobanden is helemaal gratis met onze bandenpomp. Weet je niet welke bandenspanning bij je auto hoort? Dit staat aangegeven op een poster.

Lees meer     

Indoor wasboxen

Met de wasbox wordt zelf de auto wassen wel héél eenvoudig. Elke personenauto, bestelbus (tot drie meter hoogte en vijf meter lengte), motor of mountainbike past erin. Voor € 6 (€ 5 met Washin7Card) was je de auto zo lang als je wilt.

Lees meer