Eindhoven

Washin7 Eindhoven

Auto wassen bij een carwash van topniveau? Eens echt carclean de auto poetsen? In Eindhoven kan het bij dé unieke autowasstraat van Washin7.

Wasprogramma's

Eindhoven

Altijd korting als Club, Premium of Unlimited Member!

Kom bij de Washin7 Club! Vraag hier een gratis Club Member Card aan, en was na opwaardering tegen gereduceerde tarieven. Nóg meer voordeel? Kies dan voor een abonnement. Maandelijks opzegbaar, dus geen zorgen!

ContactWashin7 Eindhoven

Meerenakkerweg 5
(Industrieterein de Hurk)
5652 AR Eindhoven
(040) 256 96 26
eindhoven@washin7.nl >>

Info Eindhoven >>

Openingstijden
ma - za 08:00-20:00*
zo 10:00-18:00*
(*wasboxen sluiten een half uur eerder)

Gratis stofzuigen

Stofzuigen is bij Washin7 altijd gratis. Door de sterke zuigkracht van onze stofzuigers krijgt u uw bekleding en matten in korte tijd schoon. Washin7 Eindhoven beschikt over liefst 28 volledig overdekte stofzuigerplaatsen, waardoor ook de vloer en de kofferbakruimte weer schoon is. Is het mooi weer? Óók buiten zijn nog eens 10 stofzuigerplaatsen te vinden!

Lees meer      

Doekjesautomaat

Uw dashboard en ramen reinigt u grondig en makkelijk met onze cockpit- en glasreinigingsdoekjes. Op het interieurplein hangen liefst 8 doekjesautomaten. Tegen een kleine vergoeding koopt u die in deze automaten.

Lees meer     

Mattenwasser- en geurautomaat

Washin7 Eindhoven beschikt over een mattenwasser. De mattenwasser zorgt ervoor dat uw automatten in 3,5 minuut gewassen en gedroogd worden. Alweer een mooie extra dienstverlening van Washin7! En dat voor maar € 2,00. Wilt u uw auto ook nog voorzien van een frisse geur? Dan kunt u voor slechts €1,00 gebruikmaken van onze geurautomaat. Met een handig pistool sprayt u de matten eenvoudig in. U heeft de keuze uit 3 geuren: new car, pine mist en vanille. Wij raden u aan om de geurautomaat in combinatie met de mattenwasser te gebruiken.

Lees meer      

Gratis bandenpomp

Na het wassen heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis de spanning van uw banden te checken. Zo nodig kunt u deze direct bijvullen met lucht. De juiste spanning van de banden per model staat aangegeven op een poster.

Lees meer     

Poetsstudio

Washin7 Eindhoven heeft professionals in huis om uw auto te polijsten en te voorzien van een coating. Ook het behandelen van uw lederen stoelen kunnen we verzorgen.

Lees meer      

Indoor wasboxen

Washin7 Eindhoven heeft prettige, goed uitgeruste indoor wasboxen. U kunt hier uitstekend terecht voor selfservice. De boxen zijn geschikt voor elk model personenauto, maar ook voor bestelbussen (tot 3 meter hoogte en 5 meter lengte), motoren en mountainbikes. Voor €6 (met Washin7Card €5) heb je onbeperkt de tijd om gebruik te maken van de wasbox. De wasboxen zijn iedere dag geopend tot een half uur voor sluitingsstijd van de wasstraat. Dit betekent van ma t/m za van 8:00 - 19:30 uur en op zondag van 10:00 - 17:30 uur.

Lees meer