Washin7 Eindhoven (Kanaaldijk)

Auto wassen bij een carwash van topniveau? Eens echt carclean de auto poetsen? In Eindhoven kan het bij dé unieke autowasstraat van Washin7. Nu óók op onze tweede locatie in Eindhoven, aan de Kanaaldijk-Noord 23, nabij de DAF-fabrieken!

Eindhoven (Kanaaldijk)

Altijd korting als Club, Premium of Unlimited Member!

Kom bij de Washin7 Club! Vraag hier een gratis Club Member Card aan, en was na opwaardering tegen gereduceerde tarieven. Nóg meer voordeel? Kies dan voor een abonnement. Maandelijks opzegbaar, dus geen zorgen!


Contact


Washin7 Eindhoven (Kanaaldijk)

Kanaaldijk-Noord 23
5613 DH Eindhoven
(040) 340 00 39
kanaaldijk@washin7.nl >>

Info Eindhoven (Kanaaldijk) >>

Openingstijden


ma - za 08:00-20:00*
zo 10:00-18:00*
(*wasboxen sluiten een half uur eerder)

Betaalmogelijkheden


Eindhoven (Kanaaldijk)

Extra diensten

Gratis stofzuigen

In alle Washin7 vestigingen is het stofzuigen van de auto gratis. We hebben maar liefst 16 stofzuigerplaatsen beschikbaar. Combineer dit met een ritje door de wasstraat in Eindhoven, zodat je auto weer helemaal blinkt.

Lees meer      

Doekjesautomaat

Onze doekjes zijn speciaal geschikt voor het reinigen van de autoramen en het dashboard. Deze verkopen we in onze automaten op het interieurplein.

Lees meer     

Gratis bandenpomp

Het oppompen van autobanden is helemaal gratis met onze bandenpomp. Weet je niet welke bandenspanning bij je auto hoort? Dit staat aangegeven in de binnenkant van de bestuurdersportier.

Lees meer      

Mattenwasser- en geurautomaat

Voor € 2 zijn je automatten in 3,5 minuut weer schoon en droog! In combinatie met de geurautomaat zorgt dit voor een frisse geur in je auto. Deze extra dienstverlening is slechts € 0,50.

Selfservice wasboxen

Met de wasbox wordt zelf de auto wassen wel héél eenvoudig. Elke personenauto, bestelbus (tot drie meter hoogte en vijf meter lengte), motor of mountainbike past erin. Voor € 7 (€ 6 met Washin7Card) was je de auto zo lang als je wilt.

Lees meer