Roosendaal

Washin7 Roosendaal

Auto wassen bij een carwash van topniveau? In Roosendaal kan het bij dé unieke autowasstraat van Washin7.

Wasprogramma's

Roosendaal

Altijd korting als Club, Premium of Unlimited Member!

Kom bij de Washin7 Club! Vraag hier een gratis Club Member Card aan, en was na opwaardering tegen gereduceerde tarieven. Nóg meer voordeel? Kies dan voor een abonnement. Maandelijks opzegbaar, dus geen zorgen!

Extra opties

Extra diensten

In Roosendaal hebben we ook aanvullende diensten! Zo hebben wij proffesionals in huis om uw auto te polijsten. Om gebruik te maken van deze dienst kunt u een afspraak maken door een mail te sturen naar roosendaal@washin7.nl.

ContactWashin7 Roosendaal

Blauwhekken 3c
(Aan de Roosendaalsebaan)
4751 XD Oud Gastel
(0165) 51 55 72
roosendaal@washin7.nl >>

Info Roosendaal >>

Openingstijden
ma - za 08:00-20:00*
zo 10:00-18:00*
(*wasboxen sluiten een half uur eerder)

Gratis stofzuigen

Stofzuigen is bij Washin7 altijd gratis. Door de sterke zuigkracht van onze stofzuigers krijgt u uw bekleding en matten in korte tijd schoon. Washin7 Roosendaal beschikt over liefst 20 volledig overdekte stofzuigerplaatsen, waardoor u ook de vloer en de kofferbakruimte weer schoon kunt maken.

Lees meer      

Doekjesautomaat

Uw dashboard en ramen reinigt u grondig en makkelijk met onze cockpit- en glasreinigingsdoekjes. Op het interieurplein hangen liefst 7 doekjesautomaten. Tegen een kleine vergoeding koopt u die in deze automaten.

Lees meer     

Gratis mattenklopper

Washin7 Roosendaal beschikt over een mattenklopper, die u gratis kunt gebruiken na iedere wasbeurt. De mattenklopper is eenvoudig te gebruiken, en zorgt ervoor dat al het stof en kruimels uit de automatten verwijderd wordt.

Lees meer      

Gratis bandenpomp

Na het wassen heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis de spanning van uw banden te checken. Zo nodig kunt u deze direct bijvullen met lucht. De juiste spanning van de banden per model staat aangegeven op een poster.

Lees meer     

Indoor wasboxen

Washin7 Roosendaal heeft prettige, goed uitgeruste indoor wasboxen. U kunt hier uitstekend terecht voor selfservice. De boxen zijn geschikt voor elk model personenauto, maar ook voor bestelbussen (tot 3 meter hoogte en 5 meter lengte), motoren en mountainbikes. Voor €6 (met Washin7Card €5) heb je onbeperkt de tijd om gebruik te maken van de wasbox. De wasboxen zijn iedere dag geopend tot een half uur voor sluitingsstijd van de wasstraat. Dit betekent van ma t/m za van 8:00 - 19:30 uur en op zondag van 10:00 - 17:30 uur.

Lees meer