Wasstraat in Roosendaal

Je auto snel en grondig laten wassen? Onze wasstraat in Roosendaal heeft alles wat jouw auto nodig heeft. Plus nog een aantal extra diensten. Je vindt ons op het adres Blauwhekken 3c (aan de Roosendaalsebaan/N268).

Wasprogramma's

Roosendaal

Altijd korting als Club, Premium of Unlimited Member!

Kom bij de Washin7 Club! Vraag hier een gratis Club Member Card aan, en was na opwaardering tegen gereduceerde tarieven. Nóg meer voordeel? Kies dan voor een abonnement. Maandelijks opzegbaar, dus geen zorgen!

Extra opties

Extra diensten

In Roosendaal hebben we ook aanvullende diensten! Zo hebben wij proffesionals in huis om uw auto te polijsten. Om gebruik te maken van deze dienst kunt u een afspraak maken door een mail te sturen naar roosendaal@washin7.nl.


Contact


Washin7 Roosendaal

Blauwhekken 3c
(Aan de Roosendaalsebaan)
4751 XD Oud Gastel
(0165) 51 55 72
roosendaal@washin7.nl >>

Info Roosendaal >>

Openingstijden


ma - za 08:00-20:00*
zo 10:00-18:00*
(*wasboxen sluiten een half uur eerder)

Betaalmogelijkheden


Roosendaal

Extra diensten

Gratis auto stofzuigen

Gratis je automatten en bekleding schoonmaken? De wasstraat in Roosendaal heeft maar liefst 20 gratis stofzuigplekken. Onze tip: ga eerst voor een complete schoonmaakbeurt in onze autowasstraat.

Lees meer      

Reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes voor de autoramen en cockpit haal je uit onze automaten. Deze vind je op het interieurplein.

Lees meer     

Automatten uitkloppen

Even je automatten vrij maken van kruimels en stof? Dat doe je eenvoudig en snel met onze mattenklopper. De mattenklopper is slechts € 1 na het gebruik van onze wasstraat in Roosendaal.

Lees meer      

Gratis banden oppompen

Merk je dat de bandenspanning laag is? Bij ons pomp je gratis jouw autobanden op. We hebben een handige poster met de juiste bandenspanning voor jouw auto.

Lees meer     

Selfservice wasboxen

Toch liever zelf je auto poetsen? De wasboxen in Roosendaal zijn perfect voor vrijwel elke personenauto, bestelbus (maximaal drie meter hoog en vijf meter lang), motor of mountainbike. Voor € 7 (€ 6 met Washin7Card) heb je alle tijd om de auto te wassen zoals jij dat wilt.

Lees meer