Wasstraat in Venlo

Zoek je een goede en snelle wasstraat in Venlo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze specialisten staan élke dag van de week voor je klaar. Kom gauw naar ons toe. Locatie: Laurens Janszoon Costerstraat 15 (Industrieterrein Noorderpoort).

Wasprogramma's

Venlo

Altijd korting als Club, Premium of Unlimited Member

Kom bij de Washin7 Club. Vraag hier een gratis Club Member Card aan en was na opwaardering tegen gereduceerde tarieven. Nog meer voordeel? Ga dan voor een abonnement. En ja, je abonnement is maandelijks opzegbaar.


Contact


Washin7 Venlo

Laurens Janszoon Costerstraat 15
(Industrieterein Noorderpoort)
5916 PR Venlo
(077) 230 0039
venlo@washin7.nl >>

Info Venlo >>

Openingstijden


ma - za 08:00-20:00*
zo 10:00-18:00*
(* geen wasboxen)

Betaalmogelijkheden


Venlo

Extra diensten

Interieurbaan

Je auto na het wassen ook vanbinnen spic en span maken? Dat is mogelijk. Onze interieurbaan is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 19:00 uur en op zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. Ga voor goud en kies voor de combideal: interieurbaan + het beste wasprogramma. Kost je €32,00.

Lees meer      

Waxbehandeling

Geef je auto extra glans. Kies voor een waxbehandeling nadat je de auto hebt gewassen. Van maandag tot en me zaterdag tussen 09:00 en 19.00 uur of op zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. De handmatige waxbehandeling kost €20,00 en is als extra optie te kiezen bovenop het door jouw gekozen wasprogramma.

Stofzuigplekken

Onze wasstraat in Venlo heeft maar liefst 20 gratis stofzuigplekken! Hier ga jij uitgebreid aan de slag met de vloer, bekleding en de kofferbak van je auto. Geen zorgen over het weer, de plaatsen zijn volledig overdekt.

Lees meer      

Automaat met schoonmaakdoekjes

Verdienen je autoramen wel een reinigingsbeurt? Op het interieurplein hebben we meerdere automaten met reinigingsdoekjes. Deze zijn ook geschikt voor het schoonmaken van je dashboard. Tip: breng eerst een bezoekje aan onze wasstraat. Niets is zo fijn als een auto die straalt, vanbinnen én vanbuiten.

Lees meer     

Mattenklopper

Klop na het wassen gratis je automatten uit met onze mattenklopper. Dit scheelt een hoop vuil in de auto. Kies je voor een grondige aanpak? Stofzuig je automatten op één van onze stofzuigerplaatsen.

Lees meer      

Bandenpomp

Vergeet de bandenspanning niet te controleren! Dit kan helemaal gratis op al onze vestigingen. Daarna is het mogelijk direct de banden op te pompen. Even vergeten welke bandenspanning jouw auto nodig heeft? Er hangt een poster met alle info naast de pomp.

Lees meer