Washin7 Venlo

DIESE SEITE AUF DEUTSCH

Wasstraat

Interieurstraat (nieuw)

Poetsstraat (nieuw)

Gratis stofzuigen

Gratis bandenpomp

Openingstijden


ma - vr 8:00-20:00*
za 8:00-18:00*
zo 9:00-18:00*

(* geen wasboxen; interieurstraat dagelijks geopend van 10.00 - 17.45 uur.

Combideal

Pantser

Ons beste wasprogramma t.w.v. €19

+

Interieurstraat

Handmatige binnenreiniging t.w.v. €20

35
30

Wasprogramma's

1

Pantser

Wassen, Drogen & Velgen
Wax
Bodemreiniging
Powerpolish
Schuim Intensief
Velgen Intensief
+
Vuil- en waterafstotend

+
Shine Finish

DEZE WIL IK
19

Club Member

16
2

Intensief

Wassen, Drogen & Velgen
+
Wax
Bodemreiniging
Powerpolish
Schuim Intensief
Velgen Intensief
DEZE WIL IK
16

Club Member

13
3

Basis

Wassen, Drogen & Velgen
DEZE WIL IK
13

Club Member

11

Wasstraat in Venlo

Zoek je een goede en snelle wasstraat in Venlo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze specialisten staan élke dag van de week voor je klaar. Kom gauw naar ons toe. Locatie: Laurens Janszoon Costerstraat 15 (Industrieterrein Veegtes).

Venlo

Betaalmogelijkheden

Venlo

Altijd een schone auto? Bekijk onze abonnementen!

BEKIJK ABONNEMENTEN

Interieurbaan

Je auto na het wassen ook vanbinnen spic en span maken? Dat is mogelijk. Onze interieurbaan is geopend van maandag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:45 uur. Ga voor goud en kies voor de combideal: interieurbaan + het beste wasprogramma. Kost je €35,00.

Lees meer      

Waxbehandeling

Geef je auto extra glans. Kies voor een waxbehandeling nadat je de auto hebt gewassen. De waxbehandeling is mogelijk van maandag tot en met zondag tussen 10:00 en 17.45 uur. De handmatige waxbehandeling kost €20,00 en is als extra optie te kiezen bovenop het door jouw gekozen wasprogramma.

Stofzuigplekken

Onze wasstraat in Venlo heeft maar liefst 20 gratis stofzuigplekken! Hier ga jij uitgebreid aan de slag met de vloer, bekleding en de kofferbak van je auto. Geen zorgen over het weer, de plaatsen zijn volledig overdekt.

Lees meer      

Automaat met schoonmaakdoekjes

Verdienen je autoramen wel een reinigingsbeurt? Op het interieurplein hebben we meerdere automaten met reinigingsdoekjes. Deze zijn ook geschikt voor het schoonmaken van je dashboard. Tip: breng eerst een bezoekje aan onze wasstraat. Niets is zo fijn als een auto die straalt, vanbinnen én vanbuiten.

Lees meer     

Mattenklopper

Klop na het wassen gratis je automatten uit met onze mattenklopper. Dit scheelt een hoop vuil in de auto. Kies je voor een grondige aanpak? Stofzuig je automatten op één van onze stofzuigerplaatsen.

Lees meer      

Bandenpomp

Vergeet de bandenspanning niet te controleren! Dit kan helemaal gratis op al onze vestigingen. Daarna is het mogelijk direct de banden op te pompen. Even vergeten welke bandenspanning jouw auto nodig heeft? Er hangt een poster met alle info naast de pomp.

Lees meer