Wasstraat in Venlo

Zoek je een goede en snelle wasstraat in Venlo? Onze specialisten van Washin7 nemen je auto graag onder handen. We staan maandag tot en met zondag voor je klaar. Bezoek ons op het adres Laurens Janszoon Costerstraat 15 (Industrieterrein Noorderpoort).

Wasprogramma's

Venlo

Altijd korting als Club, Premium of Unlimited Member!

Kom bij de Washin7 Club! Vraag hier een gratis Club Member Card aan, en was na opwaardering tegen gereduceerde tarieven. Nóg meer voordeel? Kies dan voor een abonnement. Maandelijks opzegbaar, dus geen zorgen!


Contact


Washin7 Venlo

Laurens Janszoon Costerstraat 15
(Industrieterein Noorderpoort)
5916 PR Venlo
(077) 230 0039
venlo@washin7.nl >>

Info Venlo >>

Openingstijden


ma - za 08:00-20:00*
zo 10:00-18:00*
(* geen wasboxen)

Interieurreiniging

Vanaf nu is het exclusief bij Washin7 Venlo mogelijk om de auto na het wassen te voorzien van een interieurbehandeling. Dit is dagelijks mogelijk tussen 10:00 en 18:00 uur. De interieurbehandeling kost €15,00 en is als extra optie te kiezen bovenop het door jouw gekozen wasprogramma.

Handmatige waxbehandeling

Vanaf nu is het exclusief bij Washin7 Venlo mogelijk om de auto na het wassen te voorzien van een handmatige waxbehandeling. Dit is dagelijks mogelijk tussen 10:00 en 18:00 uur. De handmatige waxbehandeling kost €20,00 en is als extra optie te kiezen bovenop het door jouw gekozen wasprogramma.

Gratis stofzuigplekken

De wasstraat in Venlo heeft maar liefst 20 gratis stofzuigplekken. Hier kun je uitgebreid aan de slag om je auto weer spik en span te maken. Neem ook gerust de vloer en kofferbak mee. De stofzuigerplaatsen zijn namelijk overdekt.

Lees meer      

Automaat met schoonmaakdoekjes

Verdienen je autoramen wel een reinigingsbeurt? Op het interieurplein hebben we meerdere automaten met reinigingsdoekjes. Deze zijn ook geschikt voor het schoonmaken van je dashboard. Tip: breng eerst een bezoekje aan onze wasstraat in Venlo. Niets is zo fijn als een auto die straalt, vanbinnen én vanbuiten.

Lees meer     

Gratis mattenklopper

Klop na het wassen gratis je automatten uit met onze mattenklopper. Dit scheelt vaak een hoop vuil in de auto. Wil je het grondig doen? Stofzuig je automatten op een van onze stofzuigerplaatsen.

Lees meer      

Gratis bandenpomp

Bij alle Washin7 vestigingen controleer je gratis de bandenspanning na het wassen. Daarna kun je direct de autobanden oppompen. Weet je niet welke bandenspanning je hebt? Dit vind je terug op onze poster.

Lees meer