Venlo

Washin7 Venlo

Auto wassen bij een carwash van topniveau? Eens echt carclean de auto poetsen? In Venlo kan het bij dé unieke autowasstraat van Washin7.

Wasprogramma's

Venlo

Altijd korting als Club, Premium of Unlimited Member!

Kom bij de Washin7 Club! Vraag hier een gratis Club Member Card aan, en was na opwaardering tegen gereduceerde tarieven. Nóg meer voordeel? Kies dan voor een abonnement. Maandelijks opzegbaar, dus geen zorgen!

ContactWashin7 Venlo

Laurens Janszoon Costerstraat 15
(Industrieterein Noordrand)
5916 PR Venlo
(077) 230 0039
venlo@washin7.nl >>

Info Venlo >>

Openingstijden
ma - za 08:00-20:00*
zo 10:00-18:00*
(* geen wasboxen)

Gratis stofzuigen

Stofzuigen is bij Washin7 altijd gratis. Door de sterke zuigkracht van onze stofzuigers krijgt u uw bekleding en matten in korte tijd schoon. Washin7 Venlo beschikt over liefst 20 volledig overdekte stofzuigerplaatsen, waardoor u ook de vloer en de kofferbakruimte weer schoon kunt maken.

Lees meer      

Doekjesautomaat

Uw dashboard en ramen reinigt u grondig en makkelijk met onze cockpit- en glasreinigingsdoekjes. Op het interieurplein hangen liefst 7 doekjesautomaten. Tegen een kleine vergoeding koopt u die in deze automaten.

Lees meer     

Gratis mattenklopper

Washin7 Venlo beschikt over een mattenklopper, die u gratis kunt gebruiken na iedere wasbeurt. De mattenklopper is eenvoudig te gebruiken, en zorgt ervoor dat al het stof en kruimels uit de automatten verwijderd wordt.

Lees meer      

Gratis bandenpomp

Na het wassen heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis de spanning van uw banden te checken. Zo nodig kunt u deze direct bijvullen met lucht. De juiste spanning van de banden per model staat aangegeven op een poster.

Lees meer