Extra service voor autoliefhebbers

Het maakt niet uit of u kiest voor onze wasstraat of de wasboxen; stofzuigen is bij Washin7 altijd gratis. Door de sterke zuigkracht van onze stofzuigers krijgt u uw bekleding en matten in korte tijd schoon. Uw dashboard en ramen reinigt u grondig en makkelijk met onze cockpit- en glasreinigingsdoekjes. Tegen een kleine vergoeding koopt u die in onze automaten.

Ook kunt u bij ons terecht voor ruitenwisservloeistof, cockpitspray, harsverwijderaar, geurboompjes en Washin7 handdoekjes/microvezeldoekjes. Speciaal voor de winter zijn er ook ijskrabbers te koop.

Mattenwasser

Alle vestigingen beschikken over een mattenwasser. De mattenwasser zorgt ervoor dat uw automatten in 3,5 minuut gewassen en gedroogd worden. Alweer een mooie extra dienstverlening van Washin7! En dat voor maar € 2,00.

Geurautomaat

In onze vestigingen hebben we ook een geurautomaat. U kunt hier uw automatten insprayen met een frisse geur die in de auto blijft hangen. Wij raden u aan om de geurautomaat in combinatie met de mattenwasser te gebruiken.

Bandenspanning

Na het wassen heeft u bij ons de mogelijkheid om de spanning van uw banden te checken. Zo nodig kunt u deze direct bijvullen. De juiste spanning van de banden per model staat aangegeven op een poster.