De juiste volgorde om je auto te wassen in een wasbox

Je auto wassen kan héél goed in een volautomatische wasstraat, maar soms wil je gewoon even zélf met de handen in het sop. Of je hebt een voertuig dat simpelweg niet door een wasstraat kan, zoals een bestelbus, mountainbike of motor. Dan bieden onze (indoor) wasboxen uitkomst. Je vindt ze aan de Meerenakkerweg en de Kanaaldijk in Eindhoven, of bij onze vestiging in Roosendaal. Maar hoe? Dit is de juiste volgorde om zelf je voertuig te wassen in een wasbox.

Zoals je van onze wasstraat gewend bent, zijn ook onze wasboxen uitgerust met alléén het beste materiaal. Hoe je het beste je auto kunt wassen in een wasbox? Hou de volgorde aan van het wasprogramma om je auto te wassen in de wasbox. Bij Washin7 gaan we natuurlijk voor het beste resultaat, dat bekent:

 • Met hoge druk voorwassen
 • Velgen reinigen
 • Schuimborstelen
 • Wassen met shampoo
 • Behandelen met wax
 • Afspoelen
 • Vlekvrij naspoelen met osmosewater

Maak gebruik van onze doekjesautomaat

Bij onze vestigingen met wasbox vind je ook een doekjesautomaat. Hiermee maak je het dashboard, de spiegels en ramen grondig, makkelijk en streeploos schoon. Laat die (vieze) zeem dus maar lekker thuis.

Je auto wassen in een wasbox zonder tijdsdruk

Bij veel wasboxen moet je razendsnel zelf je auto wassen, anders moet je nóg een keer betalen. Bij Washin7 zijn we van mening dat je het tempo zélf moet kunnen bepalen. Bij onze wasboxen is er dan ook geen tijdslimiet. We zijn ervan overtuigd dat die manier het beste resultaat geeft. Care for your car, óók in de wasbox.

Hoe betaal je de wasbox voor je auto dan?

Er zijn twee manieren:

 1. Contant
  Je stopt zes euro muntgeld in de betaalzuil. Wisselen of pinnen voor muntgeld is mogelijk bij onze kassa. Na het openen van de slagboom kun je onbeperkt wassen.
 2. Met een Club Member Card
  Je houdt de waspas voor de kaartlezer op de betaalzuil. Dan wordt er vijf euro afgeschreven van je tegoed. Als je de bonus van het opwaarderen meerekent, was je al vanaf vier euro.

Toch liever je auto wassen in de wasstraat?

Snappen we. Je leunt lekker in je autostoel achterover en hop, binnen vijf minuten is je auto spik en span. Daar valt ook iets voor te zeggen, toch? Check toch maar even onze abonnementen voor de autowasstraat.

Nieuws en Acties bij Washin7

item.title

Duurzaam wassen bij Washin7: De kracht van zonne-energie

lees meer >

item.title

Geopend op Koningsdag!

lees meer >

item.title

Bodemreiniging van je auto, doe het tijdens én na de winter

lees meer >

Bekijk onze verschillende
wasprogramma's