Wij gaan auto's wassen voor het Nationaal MS Fonds!

Zaterdag 2 juli staat de Bovag Nationale Autowasdag op het programma. Dit jaar staat deze bijzondere dag in het teken van het MS Fonds. Wij gaan voor iedere auto die we op deze dag €1,- doneren aan dit goede doel. Kom je auto wassen op zaterdag 2 juli bij één van de Washin7 vestigingen, en help ons mee om een zo hoog mogelijke donatie bij elkaar te wassen!

Wat is MS?

Multiple sclerose is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Doordat er iets mis is in het afweersysteem, wordt de laag om de zenuwen (myeline) aangevallen en beschadigd. Zenuwen komen hierdoor bloot te liggen en geven minder goed signalen van en naar de hersenen door. Soms gebeurt dit zelfs helemaal niet. Hierdoor kunnen plotseling verlammings- en uitvalsverschijnselen optreden.

In Nederland hebben ongeveer 25.000 mensen MS. Hier komen jaarlijks zo’n 1.000 mensen bij. De eerste symptomen laten zich meestal zien wanneer mensen tussen de 20 en 40 jaar oud zijn. Het is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Er zijn medicijnen om de ziekte af te remmen, maar genezende middelen bestaan (nog) niet. Mensen met MS kunnen wel gewoon oud worden.

Over het Nationaal MS Fonds

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Dit gebeurt aan de hand van drie pijlers: onderzoek, voorlichting en coaching. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Nieuws en Acties bij Washin7

item.title

Wij gaan auto's wassen voor het Nationaal MS Fonds!

lees meer >

item.title

Washin7 Venlo zoekt collega's!

lees meer >

item.title

Verbouwing Washin7 Roosendaal afgerond!

lees meer >

Bekijk onze verschillende
wasprogramma's